fbpx

Täyden palvelun autokoulu Kankaanpäässä

Nykyaikainen kalustomme, sekä palveluhenkiset kouluttajamme takaavat miellyttävän, sekä turvallisen oppimiskokemuksen. Autamme sinua mielellämme kaikissa autokouluun liittyvissä asioissa.

Laadukas

Hinta-laatusuhteeltaan paras autokoulu. Meillä et maksa turhasta, vertaa vaikka!

Voit valita itsellesi sopivimman opetusmäärän erilaisista räätälöidyistä kurssivaihtoehdoistamme. Tutustu kurssitarjontaan ja aloita autokoulu tänään.

Edistyksellinen

Uusin teknologia ja tehokkaimmat opetusmetodit. Ajamisen uusi superlatiivi.

Meillä voit vaikuttaa autokoulun kestoon omalla aktiivisuudella. Ilmoittaudu mukaan valitsemallesi kurssille ja suorita teoriaopinnot kokonaan verkossa mistä tahansa!

Maksutavat

Autokoulu on nuorelle iso sijoitus. Kanssamme autokoulun maksu on joustavaa.

Voit halutessasi suorittaa kurssimaksun pienemmissä kuukausierissä mm. Klarnan monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla.

Ilmoittaudu mukaan

Autokoulu on nuorelle iso sijoitus. Kanssamme autokoulun maksu on joustavaa. Voit halutessasi suorittaa kurssimaksun pienemmissä kuukausierissä mm. Klarnan monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla.

Monipuolinen

Kurssivaihtoehtoja tarjolla nyt jokaiselle sopivaan hintaan. Valitse itsellesi sopivin opetusmäärä räätälöidyistä kurssipaketeistamme. Esimerkiksi henkilöautokurssit (B) alkaen 1089€. Mopokurssit (AM120) alkaen 239€.

Ajokortti helposti ja nopeasti

Meillä suoritat autokoulun teoriaopinnot verkko-opintoina silloin kun sinulle parhaiten sopii, aktiivisuudestasi riippuen jopa yhdessä päivässä! Voit aloittaa teoriaopinnot halutessasi heti, kun ilmoittautumisesi on vahvistettu. Valitse vain sopivin kurssipaketti, ilmoittaudu mukaan ja aloita autokoulu tänään.

Kaksipyöräiset

Moottoripyöräkortti (A) nyt Kankaanpäässä alkaen 599€! A-kortilla saat ajaa kaikkia moottoripyöriä. A ajo-oikeuden ikäraja on 24 vuotta, jos suoritat ajokortin kuljettajatutkinnolla ensimmäisenä moottoripyöräluokkana. A-luokan ajokorttiin voit korottaa, kunhan sinulla on ollut A2-luokan ajokortti vähintään 2-vuotta ja olet täyttänyt 20-vuotta.

Ajokortti opetusluvalla

Tarjoamme kursseja myös opetuslupaoppilaille. EAS Turvallisuuskoulutus ja RTK riskientunnistamiskoulutus nyt verkkoteorioin kätevästi valmiissa paketissa. Tutustu kurssin sisältöön ja ilmoittaudu mukaan.

Henkilöautokortti 17-vuotiaana

Ikäpoikkeusluvalla ajokortti on mahdollista suorittaa jo 17-vuotiaana. Katso täyttyvätkö poikkeusluvan ehdot sinun kohdallasi ja ilmottaudu mukaan!

Ajokorttilupa

Autokoulun alkuvaiheessa sinun tulee hankkia ajokorttilupa. Lue lisää ajokorttiluvan hakemisesta täällä.

dreamdriver_moottoripyora